Maaltijd laten bezorgen

Bezorginformatie

U kunt bij ons 7 dagen uiteten in eigen huis en op het werk! 

Bestel 48 uur van te voren in verband met onze voorbereidingstijd.

Wilt u binnen 48 uur geleverd krijgen, neem dan telefonisch contact met ons op 085 - 743 0362.

Alle gerechten worden dagvers gekookt door een lokale cateraar die is aangesloten bij Hapjes aan Huis.

Het eten haalt u uit de verpakking en eventuele warme gerechten warmt u zelf op in de oven of magnetron. Bij de levering bezorgen wij een opwarmadvies, zodat u precies weet hoe lang het eten opgewarmd dient te worden.

Wilt u het eten warm bezorgd krijgen, stuur een e-mail naar maaltijd@hapjesaanhuis.nl met uw wensen en wij bespreken de mogelijkheden.
 

Betaling

Via de website plaatst u uw bestelling. Ter bevestiging van de bestelling ontvangt u een e-mail, waarin de bestelling wordt bevestigd. Vervolgens ontvangt u  binnen 24 uur een factuur en kunt u deze met internetbankieren vooraf betalen. 

 

Hoe bezorgen wij

Wij benadrukken dat bestellingen conform afspraak geleverd worden. Alle Hapjes aan Huis cateraars werken volgens de gestelde hygiëne eisen en HACCP-normen. Daarnaast hanteren alle cateraars de maatregelen van het RIVM.
 

Minimum aantal personen & bezorgkosten

Wij hanteren een minimum aantal personen van 4 per gerecht met een minimaalbedrag van € 30,- per bestelling. Dit doen wij, omdat onze cateraars er niet op zijn ingericht om voor 1 persoon te koken en te verpakken. Voor de bezorging rekenen wij €15,- door heel Nederland. Alle genoemde bedragen zijn inclusief btw.

Wilt u het eten komen ophalen, geen probleem. Bel ons voor de dichtstbijzijnde afhaallocatie bij u in de buurt 085 - 743 0362 of stuur een e-mail naar maaltijd@hapjesaanhuis.nl .

 

'Kies voor (h)eerlijk eten voor een betaalbare prijs bij een lokale cateraar!'

 

SluitenAkkoord