Maaltijd laten bezorgen

Over ons bedrijf

Maaltijdlatenbezorgen.nl is onderdeel van Hapjes aan Huis. Sinds 2008 verzorgen wij met meer dan 100 cateraars in heel Nederland de catering van kleine tot grote events. Dagelijks bereiden en bezorgen wij lunch, hapjes, maaltijden, buffetten en compleet verzorgde partycatering.

Alle aangesloten cateraars zijn professionele bedrijven die werken volgens de HACCP-normen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat uw eten volgens de hoogst gestelde normen wordt bereid.

Voor wie geen zin heeft in koken of fast food, maar wel een lekker gezonde maaltijd op tafel wil, is er maaltijdlatenbezorgen.nl. U kunt uw maaltijd kant-en-klaar laten bezorgen aan huis, op het werk of op een andere locatie.

Het enige dat u hoeft te doen is uitpakken en eventueel warme gerechten opwarmen in de oven of magnetron. Hiervoor ontvangt u van ons een opwarmadvies.

Wij bezorgen alle maaltijden standaard koud. Mocht het echt nodig zijn dat de maaltijden warm geleverd worden, bijvoorbeeld op kantoor of op andere werkplekken, kunt u altijd contact met ons opnemen. 


Uw maaltijd wordt altijd bereid door een cateraar bij u uit de buurt.

SluitenAkkoord